Wielershirt

In samenwerking met onze nieuwe partner Bioracer bieden wij jou deze editie een unieke extra: hét Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic wielershirt! Bestel het wielershirt bij jouw inschrijving en fiets geheel in stijl langs de 'Dammen' van Noord-Holland. Het shirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 47,50 (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL. Voor de heren is er ook een bibshort wielerbroek beschikbaar voor € 75,- (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL. Het wielershirt is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor het maattabel

Dit shirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.
Wielershirt voorkant
Wielershirt achterkant
Wielerbroek mannen