Veelgestelde vragen

Afgelasting 2021

Wordt mijn inschrijving van de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic automatisch omgezet naar de editie van 2022?
Nee, dat gebeurt niet automatisch. Uiterlijk 14 maart 2022 ontvang je een e-mail om jouw deelname aan de editie van 2022 te bevestigen.
Ik kan niet meedoen aan de 2022 editie van de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic.
Als je niet mee kunt of wilt doen aan de editie van 2022, dan kun je jouw inschrijving na 14 maart aan iemand anders overdragen.

 Het is helaas niet mogelijk om jouw inschrijving te annuleren.
Ik heb geen e-mail gehad over het omzetten van mijn startbewijs naar de editie van 2022.
Ik heb geen e-mail gehad over het omzetten van mijn startbewijs naar de editie van 2022.Uiterlijk 14 maart ontvang je een e-mail om jouw deelname aan de editie van 2022 te bevestigen.
Kan ik mijn inschrijving omzetten naar de editie van 2023?
Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt er wel voor kiezen om jouw deelname in 2022 te bevestigen en jouw ticket over te dragen aan iemand anders. 
Wat gebeurt er met mijn bestelde MedalTab?
De bestelde MedalTab worden doorgezet naar 2022. 
Wat gebeurt er met mijn bestelde Bioracer Wielershirt en/of Wielerbroek?
Dan wordt de bestelling uiterlijk eind september bij jou thuisbezorgd. Deze bestelling kan niet meer kosteloos worden geannuleerd.
Wat gebeurt er met mijn vrijwillige donaties?
De vrijwillige donatie die is gedaan voor het Longfonds wordt overgemaakt aan het goede doel. Het totaalbedrag zal in september bekend worden gemaakt.
Gaan de Dam tot Damloop en de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht door?
Helaas is het gehele Dam tot Dam weekend afgelast. De Dam tot Damloop en Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht zullen in 2021 niet plaatsvinden. Voor meer informatie www.damloop.nl of www.pinkribbondamtotdamwandeltocht.nl
Wanneer vindt de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic in 2022 plaats?
In 2022 is de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic op zondag 18 september.

Inschrijven 2021

Wanneer gaat de inschrijving open?
Op maandag 17 mei opent de inschrijving. Deelnemers die recht hebben op 50% korting, deelnemers die stonden ingeschreven in 2020, ontvangen op 17 mei een kortingscode.
Ik heb recht op een kortingscode, hoe werkt dit precies?
Alle deelnemers die stonden ingeschreven voor de editie van 2020 ontvangen een 50% kortingscode voor de editie van 2021. Deze kortingscode ontvang je op 17 mei via de mail.

De startbewijzen voor deelnemers met een kortingscode worden tot 1 juni gereserveerd. Het is mogelijk om de code ook na 1 juni nog te gebruiken, maar dan worden de startbewijzen niet langer gereserveerd en dan geldt vol = vol.

De kortingscode is alleen geldig voor de editie van 2021. Indien je ervoor kiest om hier geen gebruik van te maken vervalt de code.
Hoe kan ik inschrijven?
  1. Ga naar de website
  2. Kies voor Inschrijven 
  3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
  4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link Open dashboard kun je jouw inschrijving beheren.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar Open Dashboard in jouw bevestigingsmail.

In het dashboard klik je op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Je kunt jouw inschrijving t/m 17 september toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving annuleren en krijgen t/m 8 augustus hun inschrijfgeld (min administratiekosten) terug. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.
Ik heb geen e-mail gehad over de kortingscode.
Op 17 mei sturen wij een e-mail naar alle deelnemers die in 2020 stonden ingeschreven voor de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic en daarom recht hebben op een kortingscode. Heb je geen e-mail ontvangen check dan jouw spam folder of ongewenste e-mail.

Als de e-mail ook daar niet terug te vinden is, neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Afgelasting en coronamaatregelen 2021

Wat gebeurt er als de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic 2021 wordt afgelast?
Indien de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic in 2021 niet kan plaatsvinden, zal het startbewijs inclusief bestelde extra’s worden doorgezet naar 2022.
Vindt de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic in aangepaste vorm plaats?
Het is mogelijk dat de editie van 2021 in een aangepaste vorm zal plaatsvinden. We houden hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen in de gaten en zullen hierin schakelen indien nodig.
Welke coronamaatregelen worden er getroffen?
Dit is afhankelijk van de situatie in september. We zullen de dan geldende maatregelen nadrukkelijk volgen en alle betrokkenen hierover over informeren.
Is een mondkapje verplicht?
Dit is afhankelijk van de geldende maatregelen in september. We volgen hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen en zullen de betrokkenen hierover tijdig informeren, mocht deze maatregel van toepassing zijn.
Moet ik mijn eigen eten en drinken meenemen op de route?
Indien het past binnen de op dat moment geldende maatregelen zullen er tijdens het evenement voldoende verzorgingsposten onderweg zijn en dan is dit niet nodig.

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Stuur ons een bericht