Inschrijven

Sportorganisatie Le Champion en de betrokken gemeenten hebben in goed overleg helaas moeten concluderen dat de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic op zondag 19 september opnieuw niet door kan gaan. De Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic vindt volgend jaar plaats op zondag 18 september 2022. De inschrijving opent medio maart.
Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic! Je kan bij deze klassieker kiezen uit afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km. Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen!
Inschrijven regulier

Inschrijving geslotenFiets gratis mee met het Longfonds

Inschrijving gesloten

Tarieven

40 km - Longfonds route € 15,-
60 km € 15,-
85 km € 16,50
105 km € 17,50
150 km € 17,50
Schrijf je in via het Longfonds, haal € 100,- op en krijg je startbewijs gratis!
Le Champion en/of NTFU-leden ontvangen € 3,- korting op het inschrijfgeld. 
Let op! Er is geen na-inschrijving. Inschrijven op de Dam is dus niet mogelijk! 

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellen

Wielershirt

Meer informatieLe Champion lidmaatschap

Meer informatieSteun ons goede doel het Longfonds

Meer informatie
Goede doel
Elke dag haal je 20.000 keer adem. Bij een sportieve prestatie, zoals fietsen, is dat nog veel meer! Dan is het extra belangrijk dat de lucht die je inademt gezond is. Helaas is de lucht die we in Nederland inademen vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Ongezonde lucht veroorzaakt en verergert longziekten als astma en COPD. Elk jaar overlijden in ons land 12.000 mensen vroegtijdig door ongezonde lucht. Het Longfonds vindt dat niemand ziek mag worden van de lucht die hij inademt. Kom in actie! De lucht in Nederland moet gezonder! Vind jij dat ook? Dat kan met een persoonlijke actiepagina van het Longfonds. Laat zien dat jij gezonde lucht belangrijk, maak hier jouw actiepagina aan en moedig je vrienden, familie en collega’s aan je te sponsoren!